Uitgaan


> Dansen, dansen
In Bitburg kunt u bij Coco Dancing uw energie kwijt in avondenlang dansen! Op vrijdagavond is het altijd Ladies Night, met gratis drinken voor de dames. Op zondagavond kunt u de Salsa dansen en ook leren (vanaf 19.00 uur).
Coco Dancing is elke avond (behalve maandag en woensdag) vanaf 20.30 uur geopend. Muziek uit o.m. de 80-er, 90-er jaren, Partymuziek en Fox. (15 km)
Stevige muziek en dans.
In Disco Castel (Bitburg) zijn regelmatig liveshows te zien. Waarbij men letterlijk de muziek kan voelen! Er zijn blackshows, dj-optredens, en andere bands. De muziek die die u hier kunt beleven is varierend van hip hop, rock, rap tot reggae. Op de website van de discotheek kunt u precies zien welke parties te verwachten zijn. Geopend op woensdag- en zaterdagnachten van 21.00 uur tot 5.00 uur. (15 km)
Swingen in Binsfeld
Diskothek Kaj├╝te staat garant voor dans en muziek. Openingstijden: 22.00 uur - open eind. Vrijdags op de main floor: top dj's met Hip Hop, RnB, Crunk, Raggae, Raggaeton en Party Classics. In de Danstempel: de perfecte mix van Partymuziek, House, Fox, Rock en Pop. (28 km)
Bioscoop in Bitburg
De nieuwste films ziet u in Skala Kinocenter in Bitburg. Elke dag draaien er ongeveer 7 verschillende films op verschillende tijdstippen. Aanvangstijden van 15.00 tot 20.00 uur. Op de website kunt u precies zien welke films er draaien. In Duitsland worden de meeste films nagesynchroniseerd, wat betekent dat er Duits gesproken wordt ook als het een Engelse film is. (15 km)
Bowling
Elke dag en avond kunt u bowlen in Bowlingcenter Bowling Base in Bitburg. Schoenen kunt u huren, dus niets staat u in de weg om de competitie met uw vrienden en familie aan te gaan! (15 km)
Mexicaanse cocktails
In bar café Canesita in Bitburg kunt u dagelijks tot 1.00 uur terecht voor een goede mexicaanse cocktail met muziek en soms met voetbal op een groot scherm. Elke dag van 17.00 tot 20.00 uur is het Cocktail Happy. Op woensdag en zaterdag zijn er vaak speciale avonden gepland. Kijkt u op hun website. (15 km)
                               Online boeken >>>                               
luxe vakantievilla 16 personen met sauna in de Eifel, Duitsland
√ 2 woonkamers en eetkamer
√ 8 slaapkamers en 8 badkamers
√ professioneel ingerichte keuken
√ privé bioscoop
√ sauna en jacuzzi
√ poolbiljart
Huize Tergast, luxe vakantiehuis 16 personen met zwembad, sauna in de Nederland
Landhaus Waldeifel, luxe vakantievilla 18 personen met zwembad, sauna in de Eifel, Duitsland   
Onze andere  
vakantiehuizen:
 
Marjon van Oorschot-Reijntjes    Marjon van Oorschot-Reijntjes:   

+31 (0)6 5262 6497