Golfbanen rondom Malberg

De golfbaan van Lietzenhof ligt op 500 m hoogte, midden in het heuvelachtige landschap van de Zuid-Eifel. Het hoogteverschil op de baan geeft een bijzondere uitdaging: 97 m tussen het hoogste en laagste punt. Hole 14 heeft een hoogteverschil van 50 m. plus een dogleg naar links. Er zijn vele bunkers, meertjes, struiken en bomen. Hole 9 bevindt zich op een schiereiland in een beek. De totale oppervlakte van de golfbaan is 70 hectare. Lietzenhof beschikt over een 6-holes oefenbaan. (11 km van Malberg)
Bij Bitburg ligt de grootste golfbaan van het Bitburger Land: Golfresort Bitburger Land. De baan vormt een eenheid met het Eifellandschap. De glooiende en goed onderhouden 18-holes wedstrijdbaan beschikt over brede fairways, blinde holes en veel van hoog naar laag spelende holes. Het uitzicht op de omringende heuvels en bossen is adembenemend. Bunkers bewaken de grote greens en er zijn 5 waterhazards. (17 km van Malberg)
Golfclub Bitburg-Baustert heeft een 9-holes baan met golfodrome. Ook de 18-holes baan geeft vele uitdagingen in een prachtige omgeving met veel bossen. Op de website van deze golfclub staan de eerste 9 holes uitgebreid beschreven. (22 km van Malberg)
In Hillesheim ligt Golf-Club Eifel. Vanaf de 70 ha grote baan ziet u regelmatig herten en vossen lopen, en boven de grasvlakte hangen regelmatig roofvogels, met name de wouw. De 2e hole gaat 120 m door een wildpark, waar damherten vrij rondlopen. De 5e hole gaat over een provinciale weg, die vroeger de hoofdverbinding was tussen Keulen en Trier. Bij hole 7 is er voor de heren een baan van 537 m en voor de dames 474 m. Hole 16 gaat als een skischans bergafwaarts, tot ongeveer 200 m. (27 km van Malberg)
In Trier ligt Golf-Club Trier. De 18-holes baan is hoog gelegen midden op een wijnberg, omsloten door 2 biotopen en u heeft een zeldzaam panoramablik in het Moezeldal. Behalve een prachtige golfbaan doen de mensen bij Golf-Club Trier hun best, het hun gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Golf is voor hen meer dan een balletje slaan: het gaat om het totale genieten. (36 km van Malberg)
In het naburige Luxemburg ligt Golf and Country Club Christnach. De Golf Club beschikt over een overdekte verlichte Driving Range, speelbaar vanaf 2 zijden. Daarnaast is er een verlichte 18-holes baan, meerdere Approach Greens met bunkers en een verlichte 9-holes Pitch and Putt baan als oefenbaan. (50 km van Malberg)
                               Online boeken >>>                               
luxe vakantievilla 16 personen met sauna in de Eifel, Duitsland
√ 2 woonkamers en eetkamer
√ 8 slaapkamers en 8 badkamers
√ professioneel ingerichte keuken
√ privé bioscoop
√ sauna en jacuzzi
√ poolbiljart
Huize Tergast, luxe vakantiehuis 16 personen met zwembad, sauna in de Nederland
Landhaus Waldeifel, luxe vakantievilla 18 personen met zwembad, sauna in de Eifel, Duitsland   
Onze andere  
vakantiehuizen:
 
Marjon van Oorschot-Reijntjes    Marjon van Oorschot-Reijntjes:   

+31 (0)6 5262 6497