GastenboekJan en Patricia, 2019:
"Over een uurtje checken we uit, moeten we helaas dit fantastische huis verlaten. Nog niet eerder in zo'n mooi en compleet ingericht huis gezeten! Helaas niet van alle luxe faciliteiten gebruik gemaakt: een goede reden om nog eens terug te komen! Het weer zat helaas niet erg mee, maar dat doet niets af aan de omgeving - wat een rust! Hartelijk dank dat we hier mochten verblijven."

Koopmans, 2018:
"Een fantastische week Pfarrhaus! Zo dicht bij Nederland, maar zó anders: intrigerend vulkaanlandschap, oude romeinen, geweldige wandelingen…. En voor het huis niets dan complimenten.: stijlvol en zéér compleet. We komen graag nog een keer terug!"

Ten Horst, 2018:
"Een heerlijk huis op een werkelijk prachtige locatie. Alles klopte en de ontvangst was zeer vriendelijk. Mijn 50ste verjaardag gevierd met verschillende generaties, van jong tot oud. Een onvergetelijk weekend."

Karin, 2018:
"Een heel mooi, luxueus huis met meer dan voldoende ruimte voor 16 personen. Wij hebben een weekend lang genoten!!"

Tom, 2018:
"5 jaar op 'n rij een weekje paasvakantie met de familie. Al 5 jaar op 'n rij een 5-sterrenweek."

Familie De Mooy, 2017:
"Wij hadden hier een fantastische week. Het huis is prima met alle denkbare comfort. Heerlijke tuin met fraai terras en BBQ. Jacuzzi en Biljard waren erg in trek en in prima staat. Genoten van de omgeving: de plaatselijke bakker en het Schloss-Café zijn echte aanraders! Al met al een vakantieadres om nog eens terug te komen."

Familie Van Aarden, 2017:
"Wij hebben een fantastische tijd gehad in jullie huis en ook onze kinderen hebben genoten, alles was er wat we nodig hadden, zelfs het speelgoed in de zandbak voor onze kleinste was er. We gingen van huis en we dachten te weinig boeken en bladen om te lezen bij ons te hebben, maar die gedachte was totaal overbodig, want zelfs dat was er in grote getale aanwezig. Ook bij het Schloss-Café hebben we een heerlijk broodje gegeten en wat gedronken.
Kortom het was geweldig en zeker aan te raden aan vrienden en bekenden."

Familie. Wambacq, 2017:
"Een week-end, samen met onze geliefden, in een fantastisch huis, om nooit te vergeten!"

Tobias, 2017:
"Wat een heerlijk weekend hebben we hier mogen beleven......... Niet alleen het weer was geweldig, maar de locatie en het landhuis waren helemaal super!! We hebben veel gebubbeld, de mannen gebiljart, ieder op z'n beurt ff de sauna in, films gekeken in de filmzaal, ge-tafel-voetbald... super gaaf allemaal! Ook heerlijk langs de rivier gefietst, allemaal ongelooflijk mooi.... Wat een paradijsje... Dankjewel."

Merel, 2017:
"Wij hebben hier in dit huis een fantastische midweek gehad bij gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk. Een geweldig huis om dit te vieren. In de bioscoopzaal waar de kinderen en kleinkinderen voor opa en oma een geweldig filmpje hadden gemaakt. Het bubbelbad, de biljarttafel, voetbalspel, het huis waar ze verstoppertje speelden en ook niet te vergeten, de omgeving. Een weekend om nooit te vergeten en het zal altijd een supermooie herinnering blijven zo met ons allen samen. Het was geweldig !!!!!!! "

              ---------------------

                               Online boeken >>>                               
luxe vakantievilla 16 personen met sauna in de Eifel, Duitsland
√ 2 woonkamers en eetkamer
√ 8 slaapkamers en 8 badkamers
√ professioneel ingerichte keuken
√ privé bioscoop
√ sauna en jacuzzi
√ poolbiljart
Huize Tergast, luxe vakantiehuis 16 personen met zwembad, sauna in de Nederland
Landhaus Waldeifel, luxe vakantievilla 18 personen met zwembad, sauna in de Eifel, Duitsland   
Onze andere  
vakantiehuizen:
 
Marjon van Oorschot-Reijntjes    Marjon van Oorschot-Reijntjes:   

+31 (0)6 5262 6497